kwantum jubileumjaarTijdens het 25 jarig jubileum van Kwantum kreeg ik de opdracht een aantal bijzondere zaken uit te voeren. Ik werkte al een aantal seizoenen samen met de inkopers om de verschillende produktgroepen meer op elkaar af te stemmen.

In het jubileumjaar was er naast de gebruikelijk focus op de 'p' van prijs ook ruimte om de colectie als geheel te belichten. Zo maakte we een insert over de 'woonstijl' van Kwantum. Deze werd als bijlage bij een aantal vooraanstaande woontijdschriften gevoegd. Daarbij bleef het belangrijk om het feit dat alles bij Kwantum op voorraad is te onderstrepen. We maakte daarom visuals voor instore communicatie met als thema; 'sfeer uit voorraad leveraar'. Om dit gevoel extra te onderstrepen werden de woonsferen in de laadbakken van vrachtwagens gefotografeerd.

Speciale dank gaat uit naar Eric Coorens.


insert bij de woonbladen Selectie van de foto's die gemaakt zijn voor de instore communicatie; 'sfeer uit voorraad leverbaar'. | fotografie: Lon van KeulenKwantum wilde ook voor al haar leveranciers van over de hele wereld en feestelijke bijeenkomst organiseren. Daarbij was het belangrijk dat de gasten 'thuis bij Kwantum' uitgenodigd konden worden. Bij het hoofdkantoor was ook het expeditiecentrum gelegen. Dit hebben we geheel omgebouwd om de vele gasten in huis te kunnen ontvangen. Incusief vloerbedekking, sfeerverlichting, catering, exposities en interessante presentaties. Ook hier gebruikten we de laadperrons en de laadbakken van vrachtwagens om de expositie 'Kwantum door de jaren heen' in te presenteren. Kwantum is bekend om zijn paginagrote krantenadvertenties. In het archief hebben we hiervan, door de jaren heen, een selectie gemaakt en zogenaamde 'blow ups' van vervaardigd. Na een ware zoektocht langs vele kringloopwinkels vonden we veel van de artikelen die op de advertentiepagina's stonden.


uitnodigingDe expeditie die bij het hoofdkantoor gelegen is werd helemaal omgebouwd om de vele gasten 'in huis' te kunnen ontvangen.Voor een aantal sprekers hebben wij de audiovisuele presentaties voor deze 'verjaardag' mogen vormgeven.Expositie; 'Kwantum door de jaren heen'.
Kwantum is bekend om zijn paginagrote krantenadvertenties. In het archief hebben we hiervan, door de jaren heen, een selectie gemaakt en zogenaamde 'blow ups' van vervaardigd. Na een ware zoektocht langs vele kringloopwinkels vonden we veel van de artikelen die op de advertentiepagina's stonden. (Hier laat ik een aantal van de laadbakken zien)


Back to Top